Aydın sohbet odaları

Aydın sohbet odaları ne için  kuruldu Aydın’lı Bir Dost Çınar Ağacı Gibidir ; Meyve Vermez Ama Gölgesi Yeter.. !

EĞER Aydın’lı ve yalnızsanız.. Canınız sohbet etmek mi istedi. Tam adresine geldiniz Aydın sohbet odaları adı altında www.sohbetiyi.org sizler için biçilmiş bir kaftan.

Aydın sohbet odaları

Aydın Geldi Aklıma, Yine Hayallere Daldım, Sezen Aksu’nun Dediği Gibi; Ben Sende Tutuklu Kaldım..!

Evet sevgili aydın sohbet kullanıcıları  Aydın’da Makamımız aşk, usulümüz edeptir bizim. Kapımıza değil gönlümüze vuran buyursun sohbet sitemize. 

Aydın ın turistik yerleri

Dilek yarım adası, aydın arkeoloji müzesi, Oleatrium Zeytin ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi, nasuh paşa külliyesi, Cafe Olive Art Gallery, Artemis tapınağı , meryem ana evi, gibi birçok  turizm açısında  aydına katkıda bulunan özellikle turistik açıdan destek  sağlayan yerlerin  sadece bir kacidir. Ee sevgili aydın sohbet odaları sevenleri sizler gezdiniz mi turizm için değerli  yerleri aydınlı olarak bilmeniz lazım degilmi?

 

 

Aa birde müzikleri  şarkıları müzik aletleri var nelerdir biliyormusunuz?

Erkek İçin;
Aydın Zeybeği, Harmandalı Zeybeği, Eski Tavas Zeybeği, Ortaklar Zeybeği v.b.

Kadın İçin;
Harmandalı Zeybeği, Muğla Zeybeği, Fatma Gelin, İnce Mehmet aman yarabbi hepsi bir isim ben harmandalini severim ama siz hangisini seviyorsunuz ?

Aydın Mutfağı

Aydın Yöresel Yemekleri

Acılı güveç, Patlıcan biber kızartma, Zeytinyağlı taze ve kuru börülce, Patlıcan kavurma, Sarmaşık ve kedirgen kavurma, Yaprak sarma, Etli nohut yahnisi, Nohutlu kereviz, Etli enginar, Arap saçı, Ciğer sote,İmambayıldı, Keşkek, Tandır kebap, Yuvarlama (sıkma), Paşa böreği, Cilav(ayran böreği), Börülce, Turp otu salatası, Semizotu salatası, Çingene pilavı, Çine Köftesi, Tatlılar, İrmik helvası, Zerde, Muhallebi, Sütlaç, Aşure, Lokma, Pelvize tatlısı,Isırganotu böreği yani kısacası aydin da  ne yersiniz elbetteki aydın mutfağına has yemekleri yersiniz.

Aydın sohbet odaları nda bizler sizin de aradığınız  gibi bir aile olduk üstelik sadece sohbet için değil oyun odaları için ve yeni iyifm için gelen kullanicilarimiz mevcut sizlerde hem iyi sohbet keyfine varmak hemde bir aile ortaminda olmak icin sohbetiyi.org ekibine katılabilirsiniz.

Haydi hala bekliyormusun www.sohbetiyi.org bir tikla gel aramıza.

 

Saygılarımla  

Sezen Aksu’nun Dediği Gibi; Ben Sende Tutuklu Kaldım..!

Bir önceki yazımda « makalem ilgini çekebilir. Okumak istermisin ?
4 yorum
743 okuma
20 Şubat, 2018
Liva
Liva

Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin.


Yorumlar



Yorumlar (4 Yorum)

Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?